CENTRUM WIJ   GROENLO

 

 

 

  

 Centrum wij  ( home )

 wie zijn wij

 wat kosten wij

 wat willen wij                     

 contact

 

  Onze      Programma's                     

overzicht programma's                           

 

Artikelen

 Diverse artikelen

 

links

 

  1.  

 

        VERANDERINGEN VAN DE MENSHEID  

    energetisch in balans     

 

Met de veranderingen van aarde en kosmos breekt een tijd aan die veel invloed zal hebben op ons welbevinden. Dit komt door verandering van ons D.N.A. Iedereen heeft in de cellen waaruit het menselijk lichaam is opgebouwd deze cellen hebben aan de buiten kant eiwitten en vetten en in de kern met chromosomen deze bevatten genetisch materiaal dit noemt men D.N.A Deze bestaat uit 12 dubbele strengen waarvan wij er nu 2 stuks gebruiken Ze zijn echter in ontwikkeling zodat dat wij in de toekomst alle 12strengen kunnen gaan gebruiken.

Hierdoor zullen wij veel meer mogelijkheden krijgen, wij gaan ons meer herinneren van onze kennis die in onze ziel is opgeslagen Ook onze zintuigen worden meer ontwikkeld helderziend , helderhorend en helderwetenheid komt allemaal binnen ons bereik.

Schema D.N.A

 

Om deze mogelijk heden allemaal te kunnen verwerken worden onze Chakra,s ook uitgebreid

Chakraĺs zijn niet anatomisch Ze bevinden zich in de energie laag net buiten ons lichaam en zijn verbonden met onze meridianen welke op hun beurt weer verbinding hebben met onze organen De chakra,s ontvangen energie uit de kosmos en geven die middels de meridianen door aan onze organen . Wij hebben nu 7 chakra,s en deze worden om van onze nieuwe mogelijkheden gebruik te maken uitgebreid naar 13 chakra,s

 

 

Chakra systeem

 

                   Lichaam, ziel en geest

 

In de aanloop naar de andere tijd zullen we fysieke klachten krijgen zoals hoofdpijn, vermoeidheid depressie en spier- en gewrichtspijn etc.

Na deze periode zullen we zoals al omschreven meer mogelijkheden krijgen en ons veel beter gaan voelen op emotioneel gebied en op zielsniveau omdat wij meer gaan beseffen wie we zijn en wat onze innerlijke krachten zijn en hoe we die in kunnen zetten.Wij zullen intu´tiever worden en meer op ons gevoel gaan werken. De behoefte aan rust en onthaasten, spiritualiteit en bewustzijnsgroei krijgen veel aandacht. Dit innerlijk leven leidt ons naar ons innerlijk weten".

 

 

Natuur en werk

Kennis van het ontstaan van het leven en leven met de natuur komen volop in de belangstelling te staan.

We gaan meer van de natuur genieten en krijgen oog voor wat de natuur ons te bieden heeft aan goede voeding dat in overvloed aanwezig is. Ons voedingspatroon zal veranderen .

Goede voeding is van essentieel belang voor een gezond gestel en bevordert ons zelfgenezend vermogen.

De economie wordt niet meer centraal gesteld

Wij zullen werk gaan zoeken vanuit ons gevoel. Werk dat bij ons past en waarin we gemotiveerd zijn. Werken heeft als doel om bij te dragen aan levensvreugde waardoor we minder materialistisch worden en is er ook minder behoefte aan allerlei overbodige producten waardoor ons milieu minder belast zal worden wat weer een positieve uitwerking heeft op de natuur (producten).

Geld wordt minder belangrijk en na verloop van tijd zal dit betalingsmiddel misschien geheel verdwijnen en resultaten van werkzaamheden in een soort ruilhandel met elkaar worden verrekend.

Gezondheid

Doordat wij meer natuurlijke voeding gaan eten en bewuster gaan leven zal onze gezondheid toenemen .

De reguliere geneeskunst zal gaan inzien dat men meer moet gaan samen werken met de alternatieve geneeswijze.

 

                                    

Natuurlijke voeding en lichaamsbeweging  verhoogd vitaliteit en geestelijke energie

 

Relatie

Relaties worden liefdevoller en zullen meer diepgang krijgen. Wij zullen intu´tief aanvoelen wat een goede partner voor ons is en echtscheidingen zullen daarom minder voorkomen.

Samenleving

In de nieuwe tijd zal het levensgeluk centraal komen te staan waardoor er een harmonieuze samenleving zal ontstaan waarin wij met elkaar omgaan op basis van gelijkwaardigheid en respect. Er is meer aandacht is voor elkaar, voor de natuur en alles om ons heen wat leeft .

 

Deze veranderingen zijn ook voor U van toepassing voorwaarde is echter wel dat je hier Bewust aan meewerkt. Hoe meer mensen dit gaan inzien hoe sneller dit ook werkelijk gaat gebeuren 

 

terug  naar artikelen

home