CENTRUM WIJ   GROENLO

 

 

 

  

 Centrum wij  ( home )

 wie zijn wij

 wat kosten wij

 wat willen wij                     

 contact

 

  Onze      Programma's                     

overzicht programma's                           

 

Artikelen

 Diverse artikelen

 

links

 

  1.  

                Wat willen wij  ?

    energetisch in balans

 

Door de focus op het materialistische en de individuele mens in onze maatschappij zijn we het “wij” gevoel een beetje kwijtgeraakt. Door de snelheid in ons leven rennen we onszelf voorbij en verliezen  in de haast de ander. 

We worden geleefd.

Tijd voor bewustwording.

Tijd voor jou.                   Tijd voor mij.               Tijd voor “WIJ”.

Tijd  voor iets nieuws… de nieuwe tijd

In onze kosmos zijn diverse  astronomische veranderingen gaande. Dit verandert weer het trillingsniveau en magnetisme van onze aarde. Deze verandering van “energieën” uit aarde en kosmos hebben weer invloed op de “energie huishouding” van de mens waardoor de gehele mensheid zal gaan veranderen. Met deze veranderingen breekt een “nieuwe” tijd aan, het “Aquarius Tijdperk” dat veel invloed zal hebben op ons welbevinden en op onze manier van communiceren.  

Wij zullen intuďtiever  en telepathischer worden en meer op ons gevoel gaan werken. Kennis van het ontstaan van het leven en leven met de natuur komen volop in de belangstelling te staan.

 De behoefte aan ruimte voor ontspanning, onthaasten, bezinning,

 spiritualiteit, bewustwording en innerlijke heling groeit.  

In deze periode waar bij wij midden in een enorme veranderingsproces zitten  waarbij allerlei energieën op ons inwerken en ook financiële en maatschappelijke veranderingen plaats vinden, kan dat voor sommige mensen wel eens te snel gaan    Hierdoor kan men energetisch uit balans raken en daardoor  lichamelijk of psychisch  klachten krijgen. Wij willen U graag helpen om dit in beeld te krijgen en daar vervolgen proberen iets aan te doen

 

In het centrum van jezelf is waar 

“WIJ” 

                       elkaar ontmoeten                  

 

 

home