CENTRUM WIJ   GROENLO

 

 

 

  

 Centrum wij  ( home )

 wie zijn wij

 wat kosten wij

 wat willen wij                     

 contact

 

  Onze      Programma's                     

overzicht programma's                           

 

Artikelen

 Diverse artikelen

 

links

 

  1.  

 

            Wie zijn "WIJ"?

energetisch in balans

 

Centrum Wij  is opgericht met het belangrijkste doel dat ik ook een steentje wil bijdragen aan het nieuwe bewust zijn , mijn naam is Theo Kaak en hieronder stel ik mij voor . Dit bewustzijn wordt ingang gezet door veranderingen in de kosmos en  onze aarde  (zie mijn artikel veranderingen van de aarde en de kosmos). Deze veranderingen kunnen voor onbalans zorgen bij uzelf of in uw woonomgeving .Wij kunnen samen zoeken naar deze energetische onbalans . In het overzicht programma 's is omschreven wat het energetisch in balans zijn inhoud . In een aantal situaties kunnen wij er iets aan doen  zo niet dan zal ik u doorverwijzen naar collega 's

 

 

       Theo Kaak

 

Ik ben Theo, getrouwd, 3 kinderen en 5 kleinkinderenIn mijn 'werkzaam" leven ben ik directeur geweest van een installatie bedrijf. Vrij snel na mijn afscheid heb ik op een bijzondere wijze kennis gemaakt met de paranormale of zoals je wilt de spirituele wereld en ben ik er in geÔnteresseerd geraakt. Vervolgens ben ik er veel over gaan lezen en heb diverse cursussen gevolgd. Ik ben er dan ook van overtuigd dat er meer is tussen hemel en aarde.  Ik ben er ook van overtuigd dat de veranderingen die nu gaande zijn voor iedereen die van goede wil is positief zal zijn en deze verandering als uitdaging gaat zien.

De cursussen die ik gevolg heb zijn o.a. magnetiseren, reiki, werken met pendel, wichelroede en biotensor, energetisch management en numerologie.

Ik heb mij inmiddels toegelegd op het meten van diverse stralingen en energieŽn hetgeen ik toepas in het harmoniseren van woningen.  Verder maak ik persoonlijke energetische analyses van aura's, chakra's en meridianen. Tenslotte heb ik op een geheel eigen wijze een  numerologie programma geschreven waarbij ik een analyse maak van geboorte cijfers en de belangrijkste naamgetallen. Ik maak dan met behulp van het pentagram een overzicht van de eigenschappen van uw getallen die u meekrijgt bij de geboorte .

Op deze wijze wil ik graag een bijdrage leveren aan het nieuwe bewustzijn en dat is in deze tijd van veranderingen, zoals op onze voorpagina al is aangegeven van groot belang. En wanneer je het nieuws volgt kunt je zien dat er elke dag steeds meer mensen van overtuigd raken dat begrip en respect voor elkaar waarbij de rijkdom van de aarde eerlijker wordt verdeeld de sleutel naar een nieuwe betere samenleving is. Wanneer wij hier samen aan werken en met vertrouwen en positief naar de toekomst kijken gaat dit ons ook lukken.

Wanneer u zich door de huidige veranderingen of om andere redenen niet niet goed voelt  (dit kan allerlei klachten zijn ) of op bepaalde plekken met name in uw woning niet prettig voelt kan de oorzaak zijn dat u of de ruimte s waar u in verblijft in onbalans is  (vaak een lage energie waarde )  In een aantal situaties kan ik met behulp van mijn programma 's deze energie weer in balans krijgen of verbeteren.  U kunt uiteraard vrijblijvend  informeren.

 

Mijn Programma's zijn 

Energetische harmonisatie van woning en leefomgeving

Persoonlijke energetische analyse en behandeling,

 numerologie in het pentagram

 

home